Oplevering

Oplevering

Alle appartementen van Stadsbuiten worden met een standaard opleverpakket opgeleverd. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw appartement in overleg met de aannemer (deels) aan te passen naar uw eigen eisen en wensen.

Alle appartementen van “Stadsbuiten”  worden middels een afzonderlijke koop- en aannemingsovereenkomst geleverd. De koopovereenkomst heeft betrekking op het appartementsrecht en de aannemingsovereenkomst heeft betrekking op de realisatie van het appartement.  

Bij de koop van uw appartement in Stadsbuiten verloopt de uitvoering als volgt:

  • Van de eigenaar van het pand koopt u het appartementsrecht van uw appartement. Dit appartementsrecht wordt notarieel aan u geleverd. Daarmee verkrijgt u een exclusief gebruiksrecht van uw appartement, een onverdeeld aandeel in het gehele complex en tevens recht op het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen in het pand. 
  • Vervolgens geeft u aan bouwbedrijf Wessels Zeist – via een aanneemovereenkomst – opdracht tot realisatie van uw appartement in één van de hierna genoemde varianten.

Bouwbedrijf Wessels Zeist verzorgt tevens de realisatie van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen in het totale pand.

Realisatie op woningniveau 

Bij de realisatie van uw appartement wordt het gehele appartement onder aantrekkelijke voorwaarden en conform de indeling zoals getekend in de verkooptekeningen gebouwd. Hierbij wordt het appartement opgeleverd met o.a.: dekvloeren, scheidingswanden, plafonds, keuken, badkamer(s). Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen. Voor de keuken en het sanitair kunt u kiezen uit een aantal geselecteerde opties. Deze materialen zijn in te zien op locatie.

De verkooptekeningen kunt u binnenkort vinden op onze website en zijn t.z.t. tevens op aanvraag in groot formaat te verkrijgen via verkoopmakelaar Brecheisen.

In overleg 

Uiteraard zijn er ook nog aanvullende mogelijkheden buiten de aangeboden varianten. Denk hierbij aan de inzet van een interieurarchitect of een alternatieve leverancier. Specifieke wensen over de realisatie van uw appartement kunt u overleggen met de verkoopmakelaar en bouwbedrijf Wessels Zeist.

Afwerkingsniveau

Benieuwd naar de afwerking? Voor geïnteresseerden is er een mogelijkheid om de verschillende materialen te bekijken. Voor meer informatie hierover kunt u in contact treden met de verkoopmakelaar.