De omgeving

De omgeving

De appartementen van Stadsbuiten zijn gelegen aan de Tolsteegsingel, een prachtige straat die door de unieke ligging veel te bieden heeft voor haar bewoners. Zo is zowel de gezellige binnenstad als de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug goed bereikbaar. 

De Straat

Tolsteegsingel

De appartementen zijn gelegen aan de Tolsteegsingel in het charmante Utrecht-Oost, aan de rand van de historische binnenstad van Utrecht. 

Aan de voorzijde bieden de appartementen uitzicht op de Stadsbuitengracht, de singel die in de twaalfde eeuw is aangelegd als verdedigingswerk van de stad en nog altijd een groot deel van de binnenstad omringd, en het daaraan grenzende groene Zocherpark.

De stad

Utrecht als stad

Een korte wandeling door het naastgelegen stadspark brengt u naar de vele gezellige winkelstraten in de binnenstad, waaronder de Twijnstraat, Oudegracht en Mariaplaats, alwaar u eveneens een ruim aanbod aan smakelijke horeca en zonnige terrassen treft. 

Op loopafstand vindt u tevens velerlei culturele instellingen, zoals musea, theaters en concertzalen. Door de centrale ligging en nabijheid van stations en verschillende snelwegen, zijn de appartementen aan de Tolsteegsingel een uitstekende uitvalsbasis voor mensen wiens sociale omgeving zich zowel binnen als buiten de stad bevindt.

De PROVINCIE

UTRECHT ALS PROVINCIE

Hoewel Utrecht een groene provincie is, heeft het door de centrale ligging ook een uitgebreid en goed bereikbaar wegennet en beschikt het met Centraal Station Utrecht over het grootste station van Nederland. 

De provincie biedt een unieke combinatie van stedelijk wonen en natuur. Met haar rijke historie, een schat aan cultureel erfgoed en historische steden als Amersfoort, Utrecht en Zeist enerzijds, en de uitgestrekte natuur van de Utrechtse Heuvelrug anderzijds.