Kwaliteit

Kwaliteit

Stadsbuiten streeft de hoogste kwaliteit na. Bij de bouw van Stadsbuiten is voor zowel het exterieur als het interieur uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, die duurzaam gebruik van het pand garanderen.

DUURZAME MATERIALEN

Alle ramen zijn voorzien van HR++ glas, die de appartementen uitstekend isoleren. Aan de straatzijde van het pand is het glas in de kozijnen bovendien voorzien van een hogere akoestische waarde om het geluid van het verkeer tot het minimum te reduceren. In de sfeervolle gemeenschappelijke hal is het glas voorzien van zonwerend glas. De gevel van het pand is duurzaam opgebouwd. Deze is vanuit een houtskelet bekleed met Portugees natuursteen. De keuze voor natuurlijke materialen in combinatie met het gebruik van aluminium in de bekapping en kozijnen, maakt dat het gehele gebouw zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk is. 

buitenruimte

De afsluitbare poort geeft toegang tot het privéterrein. Op het buitenterrein van het pand is voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd, de parkeerplaatsen zijn ruim opgezet zodat u makkelijker in- en uit kunt rijden. Een deel van deze parkeerplaatsen zijn uitgerust met een luxe carport. 

Op het terrein zijn royale bergingen gecreëerd zodat elk appartement de beschikking heeft over een eigen berging. Tevens zijn er in het terrein stroomkabels voorbereid om te gebruiken voor een (eigen) oplaadpunt. Alle bergingen zijn uitgerust met een elektrapunt zodat u ook hier bijvoorbeeld uw fiets kunt opladen.

Op de buitenterrein van het pand bevindt zich de groene, boomrijke binnentuin. De appartementen op de begane grond hebben de beschikking over een eigen tuin. Bijna alle overige appartementen hebben een royaal balkon, die een prachtig uitzicht bieden. Via de looppaden geeft de tuin toegang tot de centrale hal en de twee trappenhuizen.

vormgeving

De interieurarchitect van dit project is Studio Marco van Veldhuizen. De interieurarchitect heeft de indeling van de appartementen, de sfeerimpressies en het interieur van de gemeenschappelijke binnenruimten verzorgd. 

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden bij Studio Marco van Veldhuizen, dan verwijzen wij u graag door.